THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

недеља, 20. април 2008.

prvi odlazak na Borsko jezero

Ovaj vikend bio je odličan, pun sunca i šetnje. Sve je počelo u subotu 19.03.2008. Mama i tata krenuli da me malo provozaju. Previše je bilo lepo da su nakon kratke šetnje zaseli na klupici i uživali u suncu svako na svoj način.








Onda smo otišli na ručak kod Staše. Samo da vidite kako me je tata nosio kod njih:






Pod mišku, kao džakče krompira.




A onda je došao današnji dan. Moj prvi izlet u prirodu. Desilo se nekako ne planirano, kao krenuli smo na pijac ali je tata došao na genijalnu ideju da idemo na jezero. Maminoj i mojoj radosti nikad kraja. Da i mi odemo malo iz grada. Tamo je nastala i ova fotografija, prva zajednička. Mama, tata i ja. Bio sam najsrećniji na svetu.




Nismo bili jedini koji su uživali u današnjem danu. Zapamtite ova lica sa sledeće fotografije:


Dobro, lica se baš i nevide pa ću Vam ja objasniti ko je u kolicima. Ovaj desno, sa kafom, to sam ja (jedino me ona može održati budnim u vožnji). Levo je moja drugarica Gala rođena mesec dana posle mene. Slatka devojčica. Biće tu druženja. A zašto je bitno da upamtite naše face? Zato što ćemo mi vladati školom za neku godinu. Treba neko zameniti njenu mamu i mog tatu.


Danas saznah šta je to jezero. Joj koliko vode tamo ima!!!!!!!!!!!!!
Zato je ujka Marko otišao na pecanje. U onolikoj vodi valjda će i on nešto upecati. Malo se šalim, nadam se da mi neće zameriti jer kad malo porastem eto mene sa njim. I tata se nekad bavio tim sportom, kada je imao slobodnog vremena, pa geni su geni.



U povratku svratili smo prvo kod baka Kaje i deka Dobrice, Stašini baka i deka, koje ćete videti drugom prilikom, a onda smo obišli Stojanoviće na njihovom placu. Neka mi Teodora ne zameri što nisam hteo da se družim sa njom ali već sam bio premoren.










Vazduh me je toliko opio da sam se zaheftao u krevet čim sam stigao kući. Ni mama nije bila bolja pa je tata morao da sprema ručak.





Skapirali mama i tata da mogu samnom u skitnju pa me popodne opet izveli. Otišli smo do kumova. Kuma Slađi sam poklonio osmeh, a kuma Dunja mi je recitovala. Malo sam pozirao kumu Mihajlu (naravno i mami jer nemože ništa bez nje proći).


I šta na kraju današnjeg dana reći...Možda samo poruka tati da mi je bilo baš lepo što sam ceo dan proveo sa njim i mamom. Znam da on ima puno posla ali se ipak nadam da će još biti tih izleta. Baš mi je bilo lepo.

0 коментара: