THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

субота, 12. јул 2008.

Napad igračaka

Kada mama i tata ne obraćaju pažnju na mene ja moram naći drugi vid zanimacije. Onda mi drugarstvo prave moj meda i male patkice. Tu je teško pogoditi ko koga napada.

Prva kašica

Prva kašica koju sam probao je mešavina šargarepe i krompira. I kako je bilo?
Evo, pogledajte sami,slike ćeVam sve reći.
Danas je bilo već malo drugačije. Ručao sam mešavinu šargarepe, boranije i graška. I nije bilo loše. Naravno, posle dobrog jela potegao sam flašicu vode da isperem malo grlo.

Za nešto konkretnije, recimo pivo, mama misli da sam još mali. A tako bi mi leglo.....

уторак, 8. јул 2008.

Moj tata i ja

Druženje sa tatom mi je nešto najlepše. Možda zato što ga pored silnih obaveza ne viđam kao mamu i toliko ga se uželim da onda kada je pored mene ne želim da ikada prestanu naši zajednički trenuci.

Novo je i to da sam otkrio svoja stopala, a kako sve stavljam u usta došla su na red i ona.

Dedino unuče

Kako sam prvenac, kao unuk, velika sam maza. Deda Bane mi popušta i ja to koristim, a omiljena igra mi je skinuti dedi naočare. Nije da se hvalim ali veoma sam uspešan u tome.

Kako sam čuvao Stašu

Pošto teta Sonja ima obaveze u školi, par dana je Staša bila kod nas da je pričuvamo mama i ja. Bilo je super. Napokon sam imao društvo. Nije da se mama ne trudi oko mene ali znate i sami, ona ne može zameniti drugare. Staša je pevala, ja samo joj pričao, malo je mazio, malo čupao (šta inače rade dečaci devojčicama) .


Dok sam ja spavao Staša je glumila manekenku mami ( ah, te žene) i evo njenih fotki

Prvi pad

Kao što znate 03.07 napunio sam šest meseci i to sam obeležio na dostojanstveni način. Prvim padom. Kako se to desilo to samo ja znam za ostale to će ostati velika misterija. Mogu samo da nagađaju. Mogu Vam reći da sam to poneo muški bez suza, za razliku od moje majke koja je prolila krokodilske suze i skratila sebi život, kako ona kaže, za 10 godina. Baš se bila traumirala.
Mesto događaja je ovo
Ostavila me mama na minut samog u ljuljašci da bi me ubrzo našla na podu. Samo sam je pogledao kada se nagnula da me uzme. A šta da joj kažem kada se već bila oduzela od straha. Ćutao sam neki minut a onda sam shvatio da će joj biti lakše ako joj se nasmejem i zato sam joj poklonio jedan osmeh, čisto da zna da je sve ok. Sada kada sam postao okretan i spreman da upoznam svet oko sebe tek će biti padova.

четвртак, 3. јул 2008.

Ovčica i ja

Jedna od mojih omiljenih igračaka je i ovčica. Njeno ime je Doli i verujem da joj i nije baš lako u momentima kada je se ja dočepam.



Jeli Vam sad jasno o čemu Vam pričam?

Uspavljivanje

Nema ništa lepšeg od maminog glasa i ljuljaške. To na mene utiče baš ovako:

Svaki dalji komentar je suvišan.









среда, 2. јул 2008.

Deda Bane i ja

Pošto tate nema ovih dana mama i ja vreme provodimo kod deda Baneta i ujka Marka na placu. Tamo mi je super. Spavanje u prirodi je čista uživancija.



A i deda Bane mi ide po volji. Evo kako izgleda naše druženje