THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

уторак, 30. септембар 2008.

Kako se postaje poznata ličnost

Danima gledam tatu kako se muči oko posla. Uvek je u nekoj gužvi, obavezama. Shvatio sam da treba dosta rada da bi se u ovom svetu preživelo. Gledajući tv skapirao ja da poznate ličnosti ne žive loše. Zato, smislih kako da sebi olakšam budućnost. Biću i ja poznat. Da, da, samo se Vi smejte. Ali, ja ovo ozbiljno. Mama mi pomaže u tome (kao da je shvatila šta njeno dete želi). E sad... Da bi neko bio poznat treba biti u svim medijima. Ja bio na TV-u, na internetu sam već neko vreme, to je već poznato, pa na red ostale samo novine. Danas se desilo i to. JA U NOVINAMA. Mama je poslala sličice časopisu "MOJA BEBA" koji izlazi svakog meseca i namenjen je najmlađima i njihovim roditeljima. Kako ga redovno kupuje, to je učinila i danas. A tamo, veliko iznenađenje- JA. Verujem da je trčala do kuće ne bi li javila rodbini da sam u novinama uz potajno nadanje da će i oni kupiti iste.

PS-ja sam pod rednim brojem 31.
I tako su prvi koraci učinjeni. Sada ostaje samo da čekam nekog da me primeti....

Čas fizičke kulture

Znate, imam ja jednu ljuljašku. Kupili mama i tata kako bi me u njoj uspavljivali i sebi spasili muka. Bilo je to super dok sam bio mali, ali sada sam to prevazišao. Ne drži me mesto pa se samo vrpoljim u njoj. Pokojna prabaka Kosa (baka moga tate) za tatu je imala jednu rečenicu, koja nije baš za javnost, ali se svodi na to kako nezna da sedi. E, taj sam i ja. Ma, šta ću gubiti vreme sedeći. Ja sam dečko od akcije. Tako sam se pre neki dan glupirao u gore pomenutoj ljuljašci. Radio malo istezanje, jačao mišiće. Na izgled treba misliti od ranih nogu. Neću da imam stomačić i višak kila, ko tamo neki...

понедељак, 29. септембар 2008.

Ta lepa mala seka

Nešto sam zeznuo malo fotografije u postu "Tamara", nešto su mi veće, pa kako to ne bih ispravljao evo novih. Dobio sam dva diska njenih sličica ali evo nekih meni zanimljivih.
Ovako je izgledalo kad se ona rodila:
Obaveštenje na vratima da beba dolazi i moj teča.

Kad bake i deka čuvaju:



Kad mama i tata čuvaju:


Kada je budna:

I kada spava:

Baka i deka u Beču

Dvoumio sam se kako da odradim ovaj post. Da li da nešto pišem o Beču ili da Vam samo pokažem fotke. Kako postoji izreka "slika govori više od hiljadu reči" odlučio sam se za ovo drugo. O Beču ću Vam pisati kada ga ja budem obišao.
Uživajte u sličicama barem delić od onoga kako su baka i deka uživali.



Evo kako izgleda popeti se nekome na glavu

Moj deka Bane voli da se igra sa mnom a ja to ponekad znam da zloupotrebim. Naravno, unuku je teško reći NE pa zato dolazi do ovakvih situacija:
Sve je počelo kao igra "skidanje dekine kape".



A kad je kapi došao kraj e onda su na redu bile dekine naočari. Mama je htela da pritekne u pomoć deki ali on je uživao u mojim vratolomijama. Smejao se deka, smejala se mama, a najslađe se smejao JA.

недеља, 28. септембар 2008.

Vratili se baka i deka

Danas su mi došli baka i deka iz Beča. Baš sam im se obradovao. Da samo znate kakvu sam jaknu od njih dobio...A tek trenerice od tete i teče...Ma, jedva čekam subotu da se frajerišem. Šta je u subotu? Pa, BLOGOPEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Još jedna novost za danas. Voćni jogurt prvi put. Malo sam se mrštio, bilo mi nekako kiselkasto, ali navikoh se nakon dve-tri kašike.


Posle sam tražio još, ali nisu mi dali. Evo kako sam to doživeo....


PS- juče samo probao kiselu pavlaku. Dopala mi se....Kad malo bolje razmislim, za sada nema ništa što mi se nije sviđalo. Što bi rekao moj tata: "sve trsim ".

Tajni prolaz

Kada sam se rodio baka i deke kupili su mi univerzalni krevetić. Prvenstveno je služio za spavanje, kako to i inače jeste funkcija kreveta, ali kako rastem može biti i ogradica za igranje. To moja mama pokušava da mi objasni već danima. Ostavi me u krevetu sa igračkama, kako bi nešto odradila po kući, ali ja ne mogu da mirujem.


Tako, gle čuda, otkrih tajni prolaz. Shvatio sam da prolaz vodi van iz mog krevetića ali koliko god se trudio da izađem nisam uspeo. Dobro me zatvorili. Ali, ima dana naći ću ja i za to rešenje.