THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

понедељак, 29. јун 2009.

BITNO-godišnjica

Juče smo mama, tata i ja bili na jezeru. Bila je godišnjica organizacije BITNO. Kako sa ponosom mogu reći da sam i ja drug član, bio sam pozvan na proslavu dvogodišnjice postojanja.

Bilo je superiška.Gaga, Deda,Mif,Sandra, Walter,Igor, Šuške i još mnogi. Neka mi ne zamere što ih nisam pomenuo. Lepo se organizovali "matorci". Palo je jagnje, piće.

I naravno, torta . A ko bi drugi nego teta Gaga i njene čarolije.
Svaki komentar bi bio suvišan.
Bilo je puno dece, tako da sam dobio i nove drugare. Bio sam najmlađi pa mi je godila njihova pažnja. Svi su bili veseli i razigrani. Nisam upamtio svima imena tako da nikog neću posebno imenovati. Pozdrav svima. Da ne zaboravim, specijalan pozdrav za drugara koji je imao malu nezgodu. Nadam se da je dobro i da ćemo sledeći put zajedno savladati vrtešku.

U nekim trenucima, toliko ponesen igrom nisam ni primetio da sam ostao sam.

Kako sam lud za sve što ima točkove morao sam malo da se "provozam" na Dedenom motoru.

Posle dobre klope(prvi put sam jeo jagnje), dobrog ludovanja , savladao me umor. Dugo sam se borio protiv sna ali....Ovo se zove uživanje u životu. OPUŠTENCIJA.

PS- da "matorci" ne bi samo sedeli, jeli i pili, morao sam im dati malo akcije odmah na početku druženja. Demonstrirao sam im moj novi hobi. Bacanje stvari preko terase. Zanimljivo je, probajte ako već niste.

Vidite li loptu?
Evo kako je izgledala akcija spašavanja.

Nemojte misliti da je tata imao neke zasluge, samo je slučajno upao u kadar.

Na kraju ovog posta mogu reći hvala svima na predivnom druženju. I pitanje za sve:
A KADA ĆEMO OPET ????

недеља, 14. јун 2009.

Prvi put u Beogradu

12.06 - prva poseta našem glavnom gradu, Beogradu. Tata je ima neki sastanak Bio sam nestrpljiv da krenem što se iz priložene slike da i videti.

Moj tata kada je bio mali svoja putovanja pamti po stajanju između dva sedišta i poznavanju puta. Izgleda da sam u tome pravi TATIN SIN. Nije bilo kamiona ili autobusa (joj što ih volim) a da ih ja nisam gromoglasno ispratio i pozdravio.

Pokušavao sam na finjaka (ljubeći ujku) da pređem na prednje sedište kao pravi frajer ali ,nije mi uspelo.
Možda kada budem imao 18 godina...
Dok je tata sastančio ja sam sa mamom, ujka Markom i teta Tamarom (maminom drugaricom) šetao Knez Mihajlovom. Imao sam i bliski suset sa pločnikom iste ulice, uletevši nekom čoveku u noge. Ništa strašno, malo rasečena usnica i poneka suza. Kako sam bio rastrčan mogao sam završiti i u nekoj od fontani.

I samo što nađoh ljuljašku da se malo odmorim sa mamom, pozvao je tata.

Put ka kući me je baš smorio. Evo kako je mama to zabeležila.

Poseta je kratko trajala. Malo toga sam obišao ali mi je mama obećala da će me sledećeg puta voditi u zološki vrt.

среда, 10. јун 2009.

Prva žurka

Desila se prva žurka. Nisam ja znao koliko je to dobro. Drugari, drugarice, klopa, muzika.
Kuma Dunja je slavila rođendan u igraonici. Njen divan dan je 01.05 ali je zezanje odloženo za neki dan kasnije. Super je bilo.

Pošto sam bio najmlađi morao sam da se sam zanimam ali to mi nije uopšte smetalo. Bilo je tu dosta stvarčica koje su mi privukle pažnju.

Bila je i dobra klopa...

Veliko izvinjenje mojoj kumici jer moja majka od jurnjave zamnom nije stigla da uslika slavljenicu i mene.

Prvomajski praznik

Da me nije bilo...nije....Da mi se izdešavalo mnogo toga...izdešavalo se. Nešto sam se olenjio oko kompjutera. Došlo lepo vreme, ja se proskitao, bila mi i seka.
Prvomajske praznike proveli smo na jezeru.

I kao što to obično biva, barem tako kažu mama i tata, na kraju dana 1.maja uvek pada kiša. U to sam se i lično uverio. Morao sam mamu i tatu skloniti na sigurno.

Bilo je super dok je seka bila kod nas. Lepo smo se družili.
Obilazili smo kafiće...

Šetali....

Malo je došlo i do promene prevoznih sredstava...Delimo..bratski...