THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

понедељак, 29. јун 2009.

BITNO-godišnjica

Juče smo mama, tata i ja bili na jezeru. Bila je godišnjica organizacije BITNO. Kako sa ponosom mogu reći da sam i ja drug član, bio sam pozvan na proslavu dvogodišnjice postojanja.

Bilo je superiška.Gaga, Deda,Mif,Sandra, Walter,Igor, Šuške i još mnogi. Neka mi ne zamere što ih nisam pomenuo. Lepo se organizovali "matorci". Palo je jagnje, piće.

I naravno, torta . A ko bi drugi nego teta Gaga i njene čarolije.
Svaki komentar bi bio suvišan.
Bilo je puno dece, tako da sam dobio i nove drugare. Bio sam najmlađi pa mi je godila njihova pažnja. Svi su bili veseli i razigrani. Nisam upamtio svima imena tako da nikog neću posebno imenovati. Pozdrav svima. Da ne zaboravim, specijalan pozdrav za drugara koji je imao malu nezgodu. Nadam se da je dobro i da ćemo sledeći put zajedno savladati vrtešku.

U nekim trenucima, toliko ponesen igrom nisam ni primetio da sam ostao sam.

Kako sam lud za sve što ima točkove morao sam malo da se "provozam" na Dedenom motoru.

Posle dobre klope(prvi put sam jeo jagnje), dobrog ludovanja , savladao me umor. Dugo sam se borio protiv sna ali....Ovo se zove uživanje u životu. OPUŠTENCIJA.

PS- da "matorci" ne bi samo sedeli, jeli i pili, morao sam im dati malo akcije odmah na početku druženja. Demonstrirao sam im moj novi hobi. Bacanje stvari preko terase. Zanimljivo je, probajte ako već niste.

Vidite li loptu?
Evo kako je izgledala akcija spašavanja.

Nemojte misliti da je tata imao neke zasluge, samo je slučajno upao u kadar.

Na kraju ovog posta mogu reći hvala svima na predivnom druženju. I pitanje za sve:
A KADA ĆEMO OPET ????

3 коментара:

Dragana Pušica - Moje Grne blog је рекао...

Ti si Pavle naša maskota definitivno!!! Ekstra što si jedna malena dobrica, blago tvojim mami i tati, pa ti ideš kod svakog bez problema...ma znaš ti kako da uživaš. Što se druženja tiče i kad opet, da se teta Gaga pita, ja bi evo odmah sad ako može :)

deda је рекао...

E moj Pavle prijatelju stari... CIka Rain i ti ste super ispali na slici ali si ti bolje prosao od njega jer si ti odspavao partiju dok je on morao da se bori celog dana sa zverinjama iz flasa, tanjira i okoline,lol :P
Super si ispao na slikama, a da sam te video da se penje na motor, sigurno bi pao neki krug oko jezera, ali bice prileka...

pavle milojevic је рекао...

Teta Gago eto nas opet, samo malo da prodju odmori. Pozdravi moje drugare i simpaticnog ciku.
Deda držim te za reč. Ali oko celog jezera....