THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

субота, 4. јул 2009.

Motori

Danas se u našem gradu održao skup motorista. Ujka i ja smo baš uživali. Nisam znao gde ću pre gledati. U parkirane motore ili one koji su čike vozile sa neopisivom hrabrošću. Moglo se tu videti svega.
Prvo smo malo posmatrali egzibicije.
A onda je na red došlo slikanje.
Seo sam na motor i dozivao neke seke ali bezuspešno. Bojim se da me od veličine motora nisu ni primetile.

Kolike li su čike koje ovo voze? Nikako nisam mogao doći do ručica. A pokušavao sam.


Ček da vidim gde se pali.

Ajde ujko sedi, polećemo.

среда, 1. јул 2009.

Otputovao tata

Sećate li se ove kuće?
Tamo su sada deka i tata. Ustvari deka je već duže vremena tamo a tata je otišao juče. Kako je prosvetni radnik, pa je za njega godišnji odmor već počeo (mada je poneo hrpu papira i lap top sa sobom) rešio je da ne gubi ni dan više u gradu. Spakovao se, seo u kola i otišao. Hteo je da povede i baku i mene ali mama nije dala. Do sada se nisam još tako odvajao da mamu ne vidim ceo dan pa se bojala da neću moći bez nje. To je priča za druge, ustvari ona je ta koja ne bi podnela ni dan a da me ne vidi. Kako god, pošto ona mora još raditi, mi ostadosmo da čekamo nju.
A znate li Vi koliko je tamo lepo? Zadnja poseta mi je bila fenomenalna.
Priroda, kućica, dvorište...Nisu me mogli uhvatiti. I ulica ispred kuće bila je moja.


Baka našla nešto, što ne znam kako se zove, ostalo od stare bake, pa me ona i komšinica Viktorija ljuljale da me uspavaju. Joj uživancije.


A u dvorištu jabuka. Okolo naokolo dočepao se ja nje.

Zagrizo mojim zubićima

Kad ono...KISELO
E jedva čekam taj mamin godišnji. Za to vreme deka i tata napraviće našu sobicu u potkrovlju i mali parkić za seku i mene.
VELIKI pozdrav tati.

PS- znaš ono naše vreme za igru? Sad mama glumi kucu. A kada se spremam za spavanje čekam tebe da mi doneseš mleko. I kada mama pođe u kuhinju ljutim se na nju.