THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

среда, 9. децембар 2009.

Peppa Pig

Moj omiljeni crtani je Peppa Pig. To je malo prasence koje ima Mamu prase, Tatu prase i brata Džordža koji obožava dinosauruse. Obožavam njihove ludorije tako da je deda Bane naučio satnicu emitovanja ovog crtaća.
Mama je nabavila album.
Sad svi kupuju sličice a ona obožava da ih lepi. Malo se nervira oko duplikata pa ako je neko voljan za razmenu neka se javi.
Zatim je nabavila bojanke sa stikerima.
Bojanku za sada samo listam a stikeri su našli svoje mesto. A gde drugo nego na zamrzivaču.

Duže vreme mama je lutala i za igračkom ali nije je bilo. Čak ni u Beču, teta proverila.
Ali gle čuda...Upecala mama neki sajt igračaka a ono tamo Peppa Pig.

Teška bitka oko toga ko se više obradovao, da li ona kada je to videla ili ja kada mi je tata doneo iz Beograda.

Mama jurila tatu da mi je kupi kao poklon za paketić ali unapred mi je dali. Kako ima još do Nove godine možda Deda Mraz zaboravi na ovo pa mi u paketić stavi još nešto.

2 коментара:

Анониман је рекао...

ZDRAVOOOO PEPA!!!JA SAM LUKA.ZIVIM U BEOGRADU I IMAM 2 GODINE.MNOGO TE VOLIM I REDOVNO TE PRATIM."PEPPA PRASE" JE MOJ OMILJENI CRTANI.....CAK SAM ZA RODJENDAN IMAO TORTU PEPA PRASE.....I MOJA SESTRA KOJA IMA 11 GODINA TE GLEDA KAO JA!!!!NE MOGU DA VERUJEM DA NEKO KO IMA 11 GODINA GLEDA CRTACE ZA MALU DECU!!!!!STRASNO!!!U JEDNOM VEEEELIKOM ORMANU IMAM GOMILU IGRACAKA "PEPA PRASE"............ JEDVA CEKAM DA POCNE PEPA!!!!!!!!!POZZZZZZZZ(ODNOSNO POLJUBAC)MORAM DA IDEM....CAO!!!!

pavle milojevic је рекао...

Zdravo Luka. Mislim da si se malo zabunio. Ja sam Pavle, tvoj godišnjak, i ovo je moj sajt. Pepa prase je moj omiljeni crtani pa sam napravio jedan post o tome. To je ono gde si ti ostavio komentar. Svejedno, drago mi je da me čitaš.Pozdrav...PS-voleo bih znati gde ti mama kupuje igračke Pepa prase jer ja imam samo vozić.