THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

недеља, 15. новембар 2009.

Unuka i deda

Deda Dragan je ove godine napunio 60 godina. Kako je cifra okrugla rešio deka da se počastimo u kafani. Da radost bude veća tu su bili i seka i teta. I seki je neki dan ranije bio prvi rođendan. Pa, eto dobrog razloga za duplo slavlje. Ja sam malo pospan otišao na ručak pa mi nije bilo baš sve po volji. Kod mame, bake i tete može...ostali stoj. Kad si nedospavan sve ti nešto smeta. Znate već kako je to. Zato su ostali bili veseli.

Imali smo dve torte i svećice, pa smo pevali DIVAN DAN. I to dva puta...
Rođendanski poklon za deku su bili tamburaši koje moja mama obožava ali bitnije od toga je da su se i deki dopali.

Mislim da je pored slavljenika jedna od najsrećnijih osoba bila moja baka. Dočekala unuka i unuku i to iste godine (da ne ispade kako sam narcis pa prvo sebe nabrajam redosled ide na osnovu vremena rođenja).

Bez čega se ne može kada ste u kafani ? Društvo je tu, muzika takođe. Malo čekanja a onda eto i njih. ĆEVAPI.

Nakon klope mogao sam se i opustiti. Prvo sam pokušavao da shvatim šta seka radi.

Upitno sam gledao u baku da mi objasni ali odgovora nije bilo.

A onda sam shvatio da se seka ludo provodi i pridružio joj se.

Da ne zaboravim. Seka je dobila lep tepih sa likom Mini Maus. Nekako kao da sam predosećao da ćemo joj to kupiti. Taj tepih je bio u izlogu jedne radnje u našem naselju. Kada god bi prošao pored pokazivao sam prstom u tom pravcu i veselio se njemu. Još tad sam govorio da je to divan poklon za seku ali me niko nije slušao. A sad, kao oni su to izabrali....

2 коментара:

Teta Zoka је рекао...

Paki moras sto pre da dodjes kod seke da vidis kako ce joj se tepih lepo uklopiti u njenu novu sobicu......... Svaka ti cast na izboru, pa odma se vidi da si na tetu :-)

pavle milojevic је рекао...

Eto mene teto čim bude gotova sekina soba :-)