THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

субота, 11. октобар 2008.

Prvi zubić

Nije me bilo ovih nekoliko dana ali za to imam valjani razlog. Nešto sam se raspilavio, raslinavio, unervozio, ko čičak prilepio za majku kada se vrati kući (i dalje nikako da pokapiram gde to ona ide u prepodnevnim časovima).

Od besa i nervoze guram u usta sve što mi dođe pod ruku. Da bi se juče desilo čudo. Pojavilo mi se nešto malo belo....Boli me, boli.....kukam .....a mama i tata se raduju?!!! Od silne muke i temperaturu sam dobio. Začudio sam se što me ne vode kod tete u belom ali sam kasnije pokapirao da je to normalno u "ovakovoj" situaciji. Ta nazvana "ovakva" situacija je moj prvi ZUBIĆ!!!!!!!!!!!!!!! Mama uzima telefon i hvali se baki i deki. A ja i dalje kukam. Kažu, tata mora kupiti nešto belo jer ga je prvi video. Zašto belo? Pa, da mi zubi budu biserno beli. Tata šaljivdžija, koji prosto "obožava" te narodne umotvorine je izjavio kako će mi kupiti ORBIT.
Malo koristim situaciju gde se mama sažali na mene, pa čim vidim da me gleda ja joj pružam ruke da me uzme. Nekako me manje boli kada me nose.....

0 коментара: